Prijava
Registracija
 
Splošni pogoji*
Izračunajte 2 plus 2.
 

SIGVARIS COTTON

SIGVARIS COTTON
SIGVARIS COTTON

COTTON so medicinske kompresijske nogavice namenjene ženskam in moškim vseh starosti, ki so jim ob naravnem videzu zelo pomembne tudi ostale prednosti, ki jih ponuja naravni material. So prava izbira ob prvem nošenju medicinskih kompresijskih nogavic, še posebej za vse tiste, ki imajo občutljivo kožo. Nogavice so na notranji strani, ki je v stiku s kožo, narejene iz bombaža in so na voljo v kompresijskih stopnjah I, II in III ter v natur in kožni barvi.

Prenovljen program COTTON nam prinaša številne novosti in posodobitve, ki zagotavljajo večje udobje pri nošenju teh medicinskih kompresijskih nogavic iz naravnega materiala.

Fin, rebrasto pleten material daje občutek večjega udobja in se odlično prilega. Prednost bombaža kot naravnega materiala se posebej občuti pri stiku s kožo, ki je mehak in zelo nežen.

Za izdelavo nogavic so uporabili Premium bombaž blagovne znamke B.SwissCotton®, katere lastnost je posebej dolga preja bombaža, proizvedena v Švici. Visoka trpežnost gladkih vlaken zagotavlja odlične lastnosti končnega produkta in omogoča dolgotrajno uporabo.

Prsti in peta

     

Šivi na prstih so zaradi naprednega načina obdelave materiala bolj gladki in mehki, kar zagotavlja večje udobje. Peta na nogavici je preoblikovana tako, da se sedaj popolnoma ujema s peto na nogi.

Cotton različice

COTTON MED

Post-operativna nogavica do dimelj s pasom in z odprtimi prsti, ki jo lahko obujemo takoj po operaciji. Na voljo je v kompresijskih razredih I, II in III.

COTTON

Izbor, ki bo ustrezal večini uporabnikov. Na voljo v kompresijskem razredu I, II in III. Izbiramo lahko med dokolenkami, samostoječimi in hlačnimi nogavicami z zaprtimi ali odprtimi prsti ter v natur barvi (črna in karamelna barva - po naročilu).

COTTON EXTRA

Za vse, ki pričakujejo največ od kompresijskih nogavic. Dobavljive so kot dokolenke z zaprtimi prsti v kompresijskem razredu  II. Namenjene so vsem, ki imajo kakršnekoli individualne potrebe po posebnih merah (npr. zelo veliko, široko ali visoko stopalo).

*dobavljivo po naročilu.

Pravilno obuvanje in sezuvanje kompresijskih nogavic

Pravilno obuvanje in sezuvanje SIGVARIS-ovih kompresijskih nogavic

Nogavice obuvajte:

  • zjutraj ko vstanete
  • na suhe in neotekle noge
  • najbolje nekoliko napudrane.

Pravilno obuvanje

1. Obujte SIGVARIS-ovo svileno stopalko za obuvanje nogavic.

2. Z uporabo gumijastih rokavic povlecite nogavico čez peto.

3. Z notranjo stranjo dlani nogavico razporedite enakomerno po nogi in sicer od spodaj navzgor proti kolenu.

4. Odstranite (izvlecite) svileno stopalko za obuvanje nogavic.

5. Z notranjo stranjo dlani nogavico razporedite enakomerno po nogi in sicer od spodaj navzgor proti kolenu.

Pravilno sezuvanje

1. Nogavico primite na zgornjem robu in jih povlecite navzdol proti peti.

2. S plosko stranjo dlani povlecite nogavico čez peto in jo sezujte.

Letaki

Nazaj