Merilniki krvnega tlaka OMRON

Popularni izdelki

OMRON M6 Comfort
Družinski merilnik krvnega tlaka s Comfortno manšeto in "Intelli Wrap" tehnologijo.

OMRON M6 Comfort

115,00 
105,80 
Na zalogi (1)
OMRON FlexTemp Smart
Digitalni termometer z upogljivo konico

OMRON FlexTemp Smart

13,00 
11,96 
Na zalogi (1)
OMRON TENS E3
Pripomoček za sproščanje in lajšanje bolečin na različnih delih telesa.

OMRON TENS E3 Intense

89,90 
82,71 
Na zalogi (1)
Elektronski nosni aspirator DIAFIT
Enostavno, hitro in neboleče očistimo otroški nosek.

Elektronski nosni aspirator DIAFIT

45,00 
41,40 
Na zalogi (1)

Dobrodošli v Diafitove trgovine

Tekst -

Diafit LJ - MB ....

Potovalne
kompresijske nogavice
SIGVARIS TRAVENO

Blog

INTERVJU S PEDIATROM LETA 2023 O UPORABI INHALATORJEV PRI OTROCIH

Domagoj Puževski, dr. med. specialist pediatrije, je zaposlen v zasebni pediatrični ambulanti s koncesijo, ki deluje v sklopu Zdravstvenega doma Krško, od leta 1991. Letos je dobil laskavi naziv Moj pediater 2023. Z dr. Puževskim smo se pogovarjali o uporabi kompresorskih inhalatorjev pri otrocih.

Nosečniški izzivi in otekanje nog v nosečnosti | Diafit

Kako izbrati pravi inhalator?

Za mnoge od nas sta jesen in zima tradicionalni čas prehladov. Vreme se spreminja, temperatura pada in ne ujamete vedno trenutka, da bi se ogreli. Toda ali je to bistvo prehlada? Vse kar imenujemo prehlad, dejansko povzročajo bakterije ali respiratorni virusi. Znanost pozna več kot 200 takih virusov. Cepiva proti večini respiratornih virusov ne obstajajo, imunost pa se razvije za vsakega povzročitelja posebej. To pomeni, da se lahko z njimi okužimo, en za drugim, vsaj 200-krat.

Nosečniški izzivi in otekanje nog v nosečnosti | Diafit

NOSEČNIŠKI IZZIVI

Nosečnost je posebno obdobje življenja, ko v vašem telesu raste in se razvija novo bitje. Z nastopom nosečnosti pride v telesu do velikih sprememb, katerim je potrebno prilagoditi dosedanji življenjski stil. Žensko telo se močno spremeni, saj se pripravlja na to, da bo najprej 9 mesecev nudilo optimalne pogoje za razvoj ploda v dojenčka, nato pa premagalo maratonu primerljive napore ob porodu.

Kako s TENS aparatom premagati bolečino v hrbtu | Diafit

BOLEČINE V KRIŽU IN KAKO PREMAGATI BOLEČINO S TENS APARATOM

Vsak izmed nas je že kdaj rekel, da ga boli hrbet oziroma križ. Bolečina v križu je ena izmed najpogostejših bolečin na svetu. Ampak kako pogoste so dejansko bolečine v križu, zakaj pride do bolečin in kako si pomagati v tem primeru? Na vse to vam bomo odgovorili tukaj.

Kako si pravilno izmeriti krvni tlak | Diafit

DIAFIT – CENTER ZA KOMPRESIJSKO ZDRAVLJENJE BOLNIKOV Z LIMFEDEMOM (MARIBOR, LJUBLJANA)

Limfedem lahko opredelimo kot kopičenje tkivne tekočine, ki nastane kot posledica motnje v delovanju limfnega drenažnega sistema. Zmanjšanje limfnega pretoka je lahko posledica prirojene ali pridobljene anomalije limfnega odtoka. Čeprav limfedem največkrat prizadene eno ali več okončin, se lahko negativni učinki manifestirajo tudi v drugih organih.

Kako si pravilno izmeriti krvni tlak | Diafit

KAKO PRAVILNO IZMERITI KRVNI TLAK

Točna meritev krvnega tlaka je bistvena za diagnozo in zdravljenje hipertenzije. Dr. Nataša Obradović pravi, da če imate normalen krvni tlak in ne jemljete zdravil, zadošča meritev enkrat letno. V kolikor se zdravite zaradi hipertenzije in je krvni tlak urejen, zadošča meritev enkrat tedensko do enkrat mesečno.